NACD Romania

NACD România (Regiunea Europei de Est) ofera programe de neuroplasticitate care sunt concepute pentru a aborda și elimina problemele specifice de învățare, comportament, fizice și de dezvoltare pe care copilul dumneavoastră le poate avea.

Folosim filosofia cum că toți copiii—speciali, tipici sau talentați—pot învăța mai repede și pot realiza mai mult dacă li se oferă ocazia.

Programele NACD au avut succes în a ajuta copiii cu toate tipurile de etichete (diagnostice) inclusiv:

  • ADD / ADHD
  • Tulburari din spectrul autist
  • Paralizie cerebrala
  • Sindromul Down
  • Dislexia
  • Tulburări genetice
  • Malformatii congenitale
  • Dificultati de invatare
  • Copilul înzestrat
  • Sau orice copil “tipic” care vrea să-și îmbunătățească învățarea
NACD-Romania-Parliment

Soluțiile tradiționale nu rezolvă întotdeauna problemele. Misiunea noastră este să creăm programe individuale foarte bine direcționate, folosind peste 3.000 de metode și tehnici diferite din experienta NACD, și apoi să oferim antrenoratul pentru a ne atinge ținta: aducerea celor mai bune servicii de tratament și educație în casele din întreaga lume.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. pentru începerea programului nostru!

În primul rând, să dăm putin timpul înapoi. Din 1979, NACD a conceput programe individuale vizate pentru a aborda problemele și nevoile educaționale și de dezvoltare, printr-un model care îi antrenează pe părinți si ingrijitori să ofere asistență zilnică.

Sistemul NACD implică evaluări trimestriale, dezvoltarea programelor și comunicarea permanentă cu antrenorul, care pot fi realizate prin prezentarea la una dintre numeroasele locații internationale sau prin Skype, video și e-mail, ceea ce face ca serviciile noastre să fie foarte accesibile.

Sistemul NACD de proiectare a unor programe personalizate cuprinzătoare care sunt implementate de către familie și îngrijitori face posibil ca orice familie de oriunde să profite de cele mai recente și cele mai avansate tehnici disponibile în prezent.Pe lângă asigurarea unui program personalizat, NACD antreneaza și sprijină familiile în implementarea programului NACD.

De asemenea, ajutăm la supravegherea și coordonarea tuturor serviciilor și intervențiilor pe care familia le utilizează pentru a dezvolta un plan de tratament si educatie.

NACD este conștient de faptul că familiile care au copii cu probleme de dezvoltare sunt adesea extrem de frustrate în încercarea lor de a găsi servicii pentru copiii lor care să funcționeze cu adevărat; Servicii care oferă copiilor lor oportunitatea de a crește și de a avansa. NACD recunoaște că serviciile educaționale și terapeutice în multe țări sunt în mare parte lipsite sau chiar inexistente.

NACD crede în potențialul nelimitat al fiecărui copil și puterea intervenției zilnice oferită de cei care cunosc si care iubesc cel mai mult copilul—familia.

Cum să începeți

Pentru a finaliza procesul de aplicare in programul NACD, va trebui fie să înțelegeți limba engleză, fie să aveți un interpret disponibil pentru a vă citi toate instrucțiunile și pentru a traduce ceea ce se spune în videoclipuri.

Citiți mai multe despre NACD – Articole (Română)

NACD Tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atentie – ADD/ADHD (PDF)

NACD Tulburarile din Spectrul Autist (PDF)

NACD Sindromul Down (PDF)

NACD Programe in Sistem Homeschooling (PDF)

NACD Dizabilitati de Invatare (PDF)

NACD Paralizia Cerebrala (PDF)

NACD Leziunile Cerebrale (PDF)

Print Friendly, PDF & Email